Personal training

Wil jij ook zo graag je doel bereiken, maar weet je niet hoe je dat het beste aanpakt en heb je een personal trainer nodig die jou daar mee helpt?
En wil je lekker buiten sporten met bootcampmaterialen?

Dat kan!

Personal training

The Running Ant werkt samen met de sportprofessor
We gaan kijken naar wat je wilt bereiken en hoe we dat gaan aanpakken. We maken een plan dat rekening houdt met jouw leefstijl, zodat je het perfect kan combineren met je thuissituatie. Je gaat ervaren hoe het is om doelgericht te trainen, je gaat leren hoe je thuis zelf ook naar je doel kan toewerken en ik leer je hoe jij na het behalen van je doel, dit ook kan blijven vasthouden.

Wat ga je precies doen?

We beginnen met een intakegesprek. We gaan na wat je precies wilt bereiken, waarom je dat wilt bereiken en hoe je dat wil bereiken. Vervolgens we maken een plan van aanpak. Daarna gaan we verschillende testen doen. Hierbij kan je denken aan het testjes voor het meten van je kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en lenigheid, maar ook het gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de spiermassa tellen mee. Geen zorgen, we gaan echt niet álles testen, we kijken alleen naar wat relevant is voor het behalen van jouw doel. Ook gaan we kijken naar hoe jij als persoon beweegt, zodat we de zwakke punten herkennen en de kans op eventuele blessures zo klein mogelijk houden. Op basis van de uitslag van de testen maak ik een trainingsschema dat bij jou past en kunnen we de eerste stap zetten in het behalen van jouw doel. Voor, tijdens en na de trainingen sta ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over training, voeding, of al je ‘wat-kan-ik-nog-meer-doen-om-fit-te-worden-vragen’.

Kortom:
Personal training is meer dan alleen trainen, namelijk:
– Een intakegesprek
– Diverse testen en metingen.
   Inclusief tussenmetingen, afhankelijk van de duur van het traject, en een eindmeting.
– Meerdere bewegingsanalyses.
   Aan het begin én aan het eind van het traject, met eventuele tussen-analyses.
– Trainingen door middel van trainingsschema’s die met jou mee groeien.
– Voor, tijdens en na de training sportadvies.

Meer informatie

Meer informatie kan je hier vinden.
Of vul het onderstaande contactformulier in, dan krijg je binnen 24 uur een reactie.

Contact opnemen

Vul het contactformulier in. Je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Personal training

Contactformulier