Bootcamp in Eindhoven

Bootcamp in Eindhoven bij The Running Ant is sporten in groepsverband in de buitenlucht; de ingrediënten om energie te krijgen! Energie om gemotiveerd aan je conditie te werken, energie om je fitter te voelen, energie om uiteindelijk lekker in je vel te zitten en te genieten van het leven.

Wat is bootcamp?

Een bootcamp is een trainingmethode met verschillende oefeningen om de spieren te versterken. Het wordt uitgevoerd in teamverband onder begeleiding van een professionele fitnessinstructeur / trainer. Het doel van deze trainingsmethode is om kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen. Doordat in teamverband wordt getraind, sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen. Het gevolg is meer efficiëntie van een training en beter resultaat. Deelnemers merken na een paar keer al dat ze lekkerder in hun vel gaan zitten en gemotiveerd raken om nog meer uit hunzelf te halen.

Voor wie is bootcamp?

De groepen bestaan uit zowel mannen als vrouwen (vanaf 16 jaar) en zijn geschikt voor elk fitness niveau; het maakt niet uit hoe getraind je bent, meedoen kan altijd! The Running Ant kiest bewust voor het maximaal aantal van 16 personen, zodat er voldoende aandacht is voor persoonlijke begeleiding en een fijne sfeer. Een lekkere beat op de achtergrond en een kop thee na afloop zorgen ervoor dat je iedere keer weer met plezier traint.

Waarom The Running Ant?

The Running Ant maakt gebruik van verschillende materialen om te variëren qua inhoud en opzet van de trainingen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor oefeningen altijd lichamelijk verantwoord zijn. Door de variatie in trainingen worden deelnemers steeds op een andere manier uitgedaagd om het beste uit hunzelf en de groep te halen. Wordt de ene keer de focus gelegd op specifieke spiergroepen, de andere keer bestaat de bootcamp uit cardio oefeningen.

The Running Ant vindt plezier hebben belangrijk. Regelmatig worden ook activiteiten buiten de trainingen om georganiseerd zoals een pubquiz of een gezamenlijke deelname in obstakelruns.

Finisher foto